Ondernemend Roombeek

Voor eigenzinnige ambitieuze ondernemers

Roombeek is met 62 hectare wonen, ondernemen, ontspannen, horeca, cultuur, architectuur, onderwijs en zorg, een inspirerende en dynamische woon- en werkomgeving. De wijk biedt dynamiek voor ambitieuze ondernemers in de horeca, kunst en cultuur, zakelijke dienstverlening, kinderopvang, lichte bouwnijverheid en detailhandel.

AfdrukkenOndernemend Roombeek verbindt ondernemers in de wijk Roombeek. Door elkaar te ontmoeten, te ontdekken, te organiseren en samen te werken creëert deze creatieve club ondernemers synergie. Hoe ze dat doen? Door elkaar regelmatig te ontmoeten tijdens uiteenlopende activiteiten; Lopende zaken, waarbij ondernemers elkaar bezoeken op de werkplek, de nieuwjaarsborrel of tijdens een van de events die gedurende het jaar worden georganiseerd.

De evenementen bieden ondernemers de gelegenheid elkaar te leren kennen, te netwerken en opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk! Lid worden van Ondernemend Roombeek? Of gewoon nieuwsgierig? www.ondernemend-roombeek.nl.

Goed bereikbaar
Roombeek is goed bereikbaar via de snelwegen A35 en de A1 en met het openbaar vervoer. Op de fiets en via de hoogwaardige busbaan ben je binnen een paar minuten in het hart van de stad, om te winkelen of een terrasje te pakken op de gezellige Oude Markt, maar ook in het buitengebied voor een boswandeling of fietstocht.

Tal van bedrijfslocaties

Een kantoor aan huis, zelf bouwen op een kavel op maat of toch verhuizen naar één van de bijzondere bedrijfslocaties. Huren of kopen? In Roombeek onderneem je zoals jij het wilt.

Meer weten over vestigingsmogelijkheden in Roombeek?

Voor informatie over vestiging van uw bedrijf in Roombeek kunt u contact opnemen met Filis Katalanc-Alp, accountmanager ondernemersloket. Bij haar kunt u terecht met voor advies over passende bedrijfslocaties in Roombeek, details over bedrijfskavels, de aantrekkelijke arbeidsplaatsenregeling en vergunningen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-13163835 of e-mail:g.alp@enschede.nl.