Contact

Contact met de redactie

Heb je info voor op de site, organiseer je iets in de wijk dat in de agenda kan worden opgenomen, of heb je een gave foto die we kunnen gebruiken op deze website?

Laat het de redactie weten en stuur een mail naar roombeekmagazine@gmail.com.

Contactgegevens voor woonkavels

Stap de Kavelwinkel Enschede binnen voor meer informatie over zelf bouwen en een kavel kopen in de wijk Roombeek of andere delen van Enschede. Momenteel zijn er diverse (woon- en woon/werk) kavels per direct beschikbaar. Het is namelijk niet noodzakelijk om ingeschreven te staan bij de gemeente.

Openingstijden Elke dinsdag t/m vrijdag van 13.00 uur – 17.00 uur
Bezoekadres Gebouw ‘Stadskantoor’, Hengelosestraat 51 Enschede
Postadres Programma 053 STAD, Postbus 20, 7500 AA Enschede

Telefoon 053 – 481 51 41
E-mail kaveluitgifte@enschede.nl

Contactgegevens voor bedrijfskavels en -locaties

Voor informatie over vestiging van uw bedrijf in Roombeek kunt u contact opnemen met Marjolein van Loon, accountmanager Roombeek. Zij adviseert u over passende bedrijfslocaties in Roombeek en bedrijfskavels (woon/werk). Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06 1091 3168 of e-mail: m.vanloon@enschede.nl.

Contactgegevens voor meldingen openbare ruimte

Voor vragen en meldingen over de openbare ruimte, zoals losliggende tegels en andere ongemakken kunt u terecht bij de afdeling Publieksdienstverlening in het stadskantoor aan de Hengelosestraat 51, via internet op loket.enschede.nl en telefonisch via 5-cijferige nummer: 14 053 (netnummer NIET nodig).