Rondleidingen

Bent u geïnteresseerd in de wederopbouw van de wijk Roombeek en wilt u hierover meer weten? U kunt een informatieve rondleiding door de wijk boeken via Cognit Rondleidingen en Arrangementen. Voordat u een wandeling door de wijk maakt, ontvangt de rondleider u in het hart van de wijk Prismare. Tijdens een kopje koffie of thee wordt er een korte presentatie getoond. Daarna volgt een wandeling met uitleg van een gids door de vernieuwende wijk Roombeek.

Afhankelijk van de interesse bieden wij rondleidingen op maat en kunt u aangeven naar welk onderwerp uw interesse uit gaat. De gidsen zijn bekend met onderwerpen zoals stedenbouwkundig plan, proces en participatie, particulier opdrachtgeverschap, voorzieningen en architectuur.
Een standaard rondleiding duurt twee uur en bestaat uit:

  • ontvangst met koffie/thee
  • presentatie over het gebied van ca. 30 minuten
  • wandeling door Roombeek van ca. 1,5 uur

Kosten

€ 135,- voor groepen tot 10 personen

Grotere groepen, maximaal 150 personen, betalen voor elke extra persoon € 8,-.

Indien ontvangst en presentatie wordt overgeslagen, betaalt u € 80,- voor groepen tot 10 personen. Grotere groepen (met een maximum van 150 personen) betalen voor elke extra persoon € 8,-. In de regel wordt dan afgesproken ergens in de wijk.

Startlocatie

Prismare
Roomweg 161d
7523 BM te Enschede

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de openbare parkeerplaats aan de Roomweg, tegenover museum TwentseWelle.

Reserveringen

Voor boekingen neemt u contact op met Cognit Rondleidingen en Arrangementen. E-mail: info@cognit.nl. Of u vult het digitale contactformulier in op www.cognit.nl.